Hercules certifikat A1-C2

Rating: 4.6666666666667 stars
12 votes

Nudimo uslugu učenja i polaganja engleskog jezika od A1 do C2 razine. Procjenjujemo vaše znanje standardiziranim testovima, a potom ga gradativno unapređujemo kroz sveobuhvatan i individualan pristup. Također nudimo mogućnost polaganja ispita i stjecanja Hercules certifikata sa potvrdom razine znanja jezika.

Profesionalno prevođenje

Rating: 5 stars
10 votes

Pružamo profesionalne usluge prevođenja za fizičke i pravne osobe kojima je potreban prijevod na ili sa engleskog jezika. Bez obzira na to radi li se o poslovnim dokumentima, osobnoj korespondenciji ili akademskim radovima, naš sveobuhvatan pristup osigurava visoku kvalitetu i točnost prijevoda. Naše online usluge omogućuju vam pristup našim profesionalnim prijevodima bez obzira na vašu lokaciju.

Pripreme za državnu maturu A i B razina

Rating: 4.7692307692308 stars
13 votes

Pripremamo učenike za A i B razinu državne mature, osiguravajući temeljito razumijevanje gradiva i visoke rezultate. Naši testovi su osmišljeni kako bi pružili sveobuhvatan pregled ključnih tema, uz detaljne vježbe i praktične testove. S individualnim pristupom svakom učeniku, prilagođavamo metode podučavanja njihovim specifičnim potrebama i ciljevima. Naši iskusni instruktori pružaju kontinuiranu podršku i savjete kako bi učenici uspješno položili ispite i ostvarili svoje akademske ambicije.

Osnove jezika

Rating: 5 stars
11 votes

Naš tečaj osnova engleskog jezika namijenjen je apsolutnim početnicima koji žele naučiti engleski jezik, kao i učenicima kojima je potrebno znanje za prolazak popravnih ispita u školi. Kroz jednostavne i razumljive lekcije, fokusiramo se na temeljne aspekte jezika kao što su gramatika, vokabular, čitanje i pisanje. Naš sveobuhvatan pristup osigurava da učenici brzo savladaju osnovne jezične vještine i steknu samopouzdanje u korištenju engleskog jezika. Uz individualiziranu podršku naših stručnih instruktora, svaki učenik dobiva pažnju i pomoć potrebnu za uspjeh.

Spremni da unaprijedite svoje znanje engleskog jezika?

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim tečajevima, zakazali termin ili započeli svoje putovanje učenja engleskog jezika s Herculesom.